ClickCease

Τρόποι αποστολής & Διαθεσιμότητα

Το www.MacTools.gr σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν

1. Εταιρία ταχυμεταφορών

Οι αποστολές γίνονται Πανελλαδικά με Courier. Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ μέχρι 5kg & 5€ μέχρι 10kg για παραγγελίες μέχρι 150€. Για παραγγελίες άνω των 150€ και βάρους μέχρι 6Kg  τα μεταφορικά είναι δωρεάν*. Ο χρόνος αποστολής είναι 2-3 ημέρες.


2. Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Για ογκώδη αντικείμενα βάρους άνω των 10Kg και μέχρι 30Kg πραγματικού ή ογκομετρικού (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€) η αποστολή μπορεί να γίνει με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία με κόστος για Αθήνα & Πειραιά 5€ και 10€ πανελλαδικά.

Για ογκώδη αντικείμενα βάρους άνω των 30Kg και μέχρι 1000Kg (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€) η αποστολή μπορεί να γίνει με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία με κόστος κατόπιν ενημέρωσης σας για Αθήνα & Πειραιά και πανελλαδικά.

*Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν στην περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας είναι σε απομακρυσμένη περιοχή. Η παράδοση γίνεται στην κοντινότερη κεντρική περιοχή.

**Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για προϊόντα ογκώδη βάρους άνω των 10Kg και μέχρι 30Kg πραγματικού ή ογκομετρικού το κόστος αποστολής είναι για Αθήνα & Πειραιά 5€ και 10€ πανελλαδικά.


3.Ισχύς Παραγγελιών

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας,μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

4.Ειδικές Περιπτώσεις Αποστολής Παραγγελιών

Σε περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή γίνεται μόνο με μεταφορικά μέσα,ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές
μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές.

Το MacTools.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να απορρίψει συγκεκριμένες πωλήσεις, ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας (εντός 14 ημερών) το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της άκυρης παραγγελίας.

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν δικής σας παραγγελίας, ή είναι αξίας ανω των 150€, ή εκτός της κανονικής ροής του MacTools.gr, Θα ζητηθεί εξόφληση της παραγγελίας σας, πριν τη δρομολόγηση της.

Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες το κέντρο διανομής είναι κλειστό λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Παραγγελίες που καταχωρούνται κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων / Νέου έτους / Πάσχα / και Καλοκαιρινών διακοπών μηνών (Ιουλίου -Αυγούστου)και ειδικά τον μήνα Αύγουστο ο χρόνος αποστολής είναι μεγαλύτερος και δεν ισχύει ο αναγραφόμενος χρόνος αποστολής 

Το ωράριο παραδόσεων στο χώρο του πελάτη από την εταιρία μεταφορών-ταχυμεταφορών είναι 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού.

5.Εκτιμώμενος Χρόνος Αποστολής

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο MacTools.gr τις εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα αποστέλλονται κατά κανόνα σε 1-3 Ημέρες. Προϊόντα σε αποθήκες τρίτων (Logistics) ενδέχεται ο μέγιστος χρόνος αποστολής να πλησιάσει τις 30 ημέρες στην πόλη της Αθήνας.

Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, η αποστολή διαφοροποιείται αναλόγως και η παράδοση μπορεί να φθάσει τις 4-6 εργάσιμες ημέρες. Ενδέχεται ο μέγιστος χρόνος αποστολής να πλησιάσει τις 30 ημέρες 

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία Μεταφορών - Ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Ενδέχεται ο μέγιστος χρόνος αποστολής να πλησιάσει τις 30 ημέρες 

6.Ενδείξεις Χρόνου Αποστολής και Διαθεσιμότητα

Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου αποστολής.
Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ και όχι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ και αφορά Αποστολές στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και αστικών περιοχών.

Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα.

Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα το MacTools.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση.

Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και επιστρέψει (εντός 14 ημερών) το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα προς το σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει.

7.Συνολική Αποστολή Παραγγελίας

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση μόνο των διαθέσιμων προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 218 218 1852 , δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.

Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

8.Ενημέρωση σε Περιπτώσεις μη Διαθέσιμων Προϊόντων

Για παραγγελίες με προϊόντα που ενώ κατά τον χρόνο παραγγελίας εμφανίζουν την ένδειξη είναι άμεσα διαθέσιμα, ενδέχεται κατά την εκκαθάριση τους να μην είναι άμεσα διαθέσιμα  αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

9.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

Ολοκλήρωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Αποστολής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Call Our Store

+302107007364

support@mactools.gr

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00